Het bedrijf

 

Andera Maastricht liefde voor antieke design radiatoren

 

Emiel Jacobs – van huis uit loodgieter – kreeg zo’n 25 jaar geleden zijn eerste antieke/klassieke radiator in handen en was meteen verknocht aan de pracht, uitstraling en de innerlijke kracht ervan.

Als vanzelfsprekend besloot hij van deze liefde op het eerste gezicht zijn werk te maken. Maar het werd meer dan dat. Ook zijn echtgenote en inmiddels volwassen zoon raakten in de ban van de antieke radiatoren. Zo groeide firma Andera uit tot een heus familiebedrijf waar waarden als vakmanschap, eerlijk contact met de klant en de bereidheid altijd iets extra te doen nog de normaalste zaak van de wereld zijn.

Andera Maastricht is niet alleen uniek wat betreft de verkoop van bijna 80 verschillende modellen van klassieke radiatoren. Het is een bedrijf waar men met hart en ziel voor de klant klaar staat.

Tegenwoordig staat Andera Maastricht bekend als de specialist in de restauratie van antieke design radiatoren. Waar u als klant altijd de antieke radiator vindt wat u zoekt.

Bij de firma Andera Maastricht zeggen ze: de schoonheid van de antieke/klassieke radiator is de basis voor de inrichting van een individuele woonruimte.

 

 

 

Brochure aanvragen

bekijk hier onze antieke motief vloertegels