Antieke motief vloertegels

Zoals u inmiddels al weet is Andera Maastricht al ruim 20 jaar gespecialiseerd in de restauratie van de antieke design radiatoren. En natuurlijk heeft Andera een indrukwekkende voorraad van ruim 80 verschillende modellen van de klassieke gietijzen radiatoren.

Maar sinds 2005 heeft de zoon Roy Jacobs een eigen bedrijf naast Andera gestart. Namelijk Hestia-Maastricht deze is gespecialiseerd in de antieke keramische motief vloertegels. Zo heeft u keuze uit antieke Art-deco vloertegels, antieke Jugendstil vloertegels, antieke mozaiek vloertegels & antieke Art-Nouveau vloertegels. Hestia-Maastricht heeft een zeer diepgaand assortiment in van ruim 80 verschillende patronen.

Deze antieke Keramische vloertegels zijn hard gebakken en zijn zeer goed te gebruiken in keukens, Hallen, Toiletten, badkamers en zelfs buiten op het terras!!!

Ook bent u niet verplicht bij Hestia-Maastricht de hele partij af te nemen maar kunt u de hoeveelheid kopen wat u nodig heeft.

Ook heeft de klant bij Hestia-Maastricht de keuze om de antieke vloertegels schoon gezaagd af te nemen of nog met de oude  specie aan de onderzijde.

En natuurlijk kunnen wij het transport van de antieke vloertegels voor u verzorgen.

Ook vindt u bij Hestia-Maastricht: antieke marmeren schouwen, antiek curiosa en antiek glas in lood.

 Natuurlijk kunt u beide firma's vinden in 1 showroom waardoor u niet alleen antieke radiatoren kunt bezichtigen maar ook andere waanzinnige bouwmaterialen.

 

bekijk hier onze antieke motief vloertegels